Бившата на Лампард представи революционен сутиен

Революционен модел сутиен

Бившата на Лампард представи революционен сутиен

Бившата годеница Франк Лампард представи революционен модел сутиен, който може да се променя в зависимост от вкуса и нуждите на притежателката му. Бельото е подходящо за всякакво облекло, тъй като презрамките му могат да бъдат поставени в различни комбинации, включително да бъдат свалени, кръстосани или да минават само през едното рамо.

Дизайнер на сутиена е създателката на бранда Diamond Boutique Мишел Моне. Нейното творение ще се предлага в черен и телесен цвят в магазините на "Теско" и ще струва едва 16 паунда. "Това е сутиенът, който всички жени очакваха", заяви пред английските медии Мишел Моне, която е работила над модела в продължение на повече от година.

Бившата стюардеса Елен Ривес заяви миналия месец, че се връща към моделството, за да закърпи финансовото си положение. Тя и Франк Лампард сложиха край на 7-годишната си връзка през февруари, а малко след това футболистът купи за нея и двете им дъщери огромна къща, в близост до неговата собствена. Имотът разполага с шест спални и струва 2,85 млн. паунда. Освен това звездата на Челси плаща и издръжка за двете си деца - Луна (4) и Исла (2).