104 пъти секс, за да стане бебе

70% от дамите искат бебетата им да бъдат заченати при спонтанен и страстен секс.

 

 

Жените забременяват от своите партньори, едва след като са правили секс 104 пъти. 70% от дамите искат бебетата им да бъдат заченати при спонтанен и страстен секс.

Всяка двойка трябва да прави секс поне 104 пъти преди да си направи бебе. Това показва ново изследване на британски учени.

Те установили, че на жената са й нужни около шест месеца, или четири пъти седмично секс, за да зачене първото си дете, пише „Дейли мейл”.

Проучването установило още, че една на всеки десет жени е толкова нетърпелива да зачене, че в някои случаи дори извиквала половинката си у дома от работа по време на овулация.

70% от жените все пак искат бебетата им да се заченат, докато правят страстна и спонтанна любов. Проучването е направено въз основа на мненията на над 3000 жени, които участвали в анкетата доброволно.

“Да правиш секс 104 пъти преди да забременееш звучи прекалено много, но практиката наистина е най-доброто нещо“, заяви доктор Майк Смит от First Response, която направила проучването.

Изненадващ е фактът, че според прочуването всяка десета жена съобщава новината за бременността първо на родителите, а след това на половинката.