Най-необичайните места, на които са се раждали бебета!

Да сИнтернет-изданието Oddee подреди най-необичайните места, на които са се раждали бебетае родиш странно

На дърво
Малката Росита от Мозамбик избрала леко неподходящ момент да се роди.
Селището на майка и - Чеиндза - било под вода след наводненията през 2000 година. За да се спаси от крокодилите, които дебнели плячка сред тинята и водата, покрили сушата, 26-годишната жена се качила на едно от по-ниските дървета.
Чеинза прекарала на дървото цели четири дни, без вода и храна. Гладът и жаждата обаче се оказали най-малкият проблем на жената, която започнала и да ражда.
Когато спасителните екипи открили новороденото малко след раждането му, майката била полумъртва от изтощение, но успяла да оцелее.
В "Макдоналдс" Повечето майки имат девет месеца, за да се подготвят за раждането. Но не и Даниел Милър, която разбрала, че е бременна минути преди да роди.
Даниел работела нощна смяна в "Макдоналдс", когато и прилошало и изтичала до тоалетната.
Колежката и Джейн я последвала и след като станало ясно, че Даниел ражда се обадила на Бърза помощ.
Нямало обаче как да се чака и се наложило Джейн да изроди бебето сама.
Момченцето тежало над 3 кг. и било кръстено Остин. Дали са обмисляли второто му име да бъде Макдоналд?
В тоалетната на влак
Индийката Бури Калби била бременна в седмия месец, когато и се наложило да посети роднини и решила да пътува с влак.
Отишла до тоалетната, където припаднала и едва след като се свестила разбрала какво се е случило. Бебето се било родило и паднало през дупката на тоалетната под влака.
Ужасените роднини на Калби спрели влака и съобщили за инцидента. Железничари от близката гара открили момиченцето да лежи върху релсите.
За щастие, новороденото се отървало без сериозни увреждания.
В Лондонското метро
Раждането на британката Джулия Ковалска на спирка Кингсбъри в северозападен Лондон е не по-малко странно.
Раждането започнало внезапно, когато жената слязла на спирката. Служителите на метрото веднага се обадили на Бърза помощ, но нямало достатъчно време и половин час по-късно Джулия прегърнала детето си в един от офисите на метрото.
Въпреки че милиони хора всекидневно използват метрото, британката е едва втората жена, родила в него. Първото бебе там се появило на бял свят там през 1924 г.
На кораб за скариди
Със сигурност капитан Ед Киесел се е сблъсквал с много екстремни ситуации на борда на кораба за скариди, който управлява. Но израждането на дете със сигурност е сред най-запомнящите се.
Раждането на готвачката на кораба определено не било леко - момченцето се родило с краченцата напред и с пъпна връв, увита около врата.
Капитанът успял да го изроди и след 25 минути прочистване на носа и разтриване на гърба, бебето най-накрая поело първата си глътка въздух.
В асансьор
Хедър също може да се похвали с необичайно място за раждане - в асансьора на медицински център "Карсън".
Бременната жена отишла да занесе обяд на съпруга си и докато се хранели в колата му усетила леки контракции.
Мъжът веднага запалил возилото, за да откара съпругата си в най-близката болница.
В асансьора се оказало, че бебето просто не може да чака повече - след три обаждания до сестрите в родилното съпругът изродил бебето сам, на пода на асансьора.